Movies Movies
Get TF2 Now!

Війна

10 грудня 2009 - Robin Walker

 



Отже, чому ж «Війна» відрізняється від простих класових оновлень?

По суті, відмінностей мало. Як і в будь-якому іншому класовому оновленні, у «Війні» протягом тижня буде з'являтися інформація про три нових зброї для Підривника і Солдата, а також нові карти, досягнення і ще деякі сюрпризи, аж до дня релізу, коли випустимо все, чим ми будемо вас дратувати.

Відмінність цього оновлення в тому, що ми вирішили додати, як би сказала Дікторша, «здорову конкуренцію». Командою розробників було розроблено особливе, секретню сьому зброю. Іншими словами, або Солдат, або Підривник (але НЕ обидва) по закінченню цього оновлення будуть мати на одне одиницю зброї більше. Якщо ви хочете, щоб воно було у вашого улюбленого класу, ви повинні битися за нього. Чим більше підривників ви вб'єте, граючи Солдатом, тим більше буде шансів у Солдата отримати зброю в кінці тижня. І навпаки, чим більше Солдатiв ви вб'єте, граючи Підривником, тим більше буде шансів у нього отримати сьому секретну зброю. Щодня перевіряйте статистику вашого класу на Головній сторінці оновлення,  а ще тут ви зможете побачити посилання на анонси нової зброї, карт і сюрпризів, які незабаром з'являться.

А якщо хто-небудь з вас спробує махлювати, щоб підняти статистику свого класу, то ми про це дізнаємося! (Ми абсолютно точно впевнені, що багато хто з вас не зможуть втриматися.)

Гаразд, досить розмов. Кому б ви віддали ексклюзивну зброю? Підривнику? Або Солдату? Війна починається прямо зараз, так що забирайтесь звідси і голосуйте за допомогою вбивств!