Movies Movies
Get TF2 Now!

Війна, день другий

11 грудня 2009 - Robin Walker


Наступного дня, війна продовжує вирувати — число жертв i буквально вимірюється мільйонами, а форуми заповнені людьми, які безневинно розважаються, кидаючи гіркі взаємні звинувачення в один одного.

Ви зрадієте дізнавшись, що війна навіть торкнула офіси Valve. Кожен вибрав свою сторону. Зазвичай веселі співробітники тепер тикають пальцями і шепочуть брудні речі про матерів своїх колег. Настали темні часи. Сьогодні нам довелося сім разів викликати поліцію. Покладемо, другий, третій і четвертий раз вони приїжджали тому, що один з розробників TF2 - Дрю Вольф знову засунув собі цукерку в ніс, але я думаю ви зрозуміли, що я хотів сказати - це стає все більш цікавим.

Так що ж ми могли ще зробити, як не підлити масла у вогонь? Оцініть наш новий Конкурс пропаганди, і його головний приз - унікальну, єдину в своєму роді внутріігровую річ, з нанесеним на неї вашим (і тільки вашим) IV'ЯМ, призначену для Вас і тільки для Вас.

Продовжуйте боротьбу, Солдати і Підривники. На підтримку вашої справи ми підготували кілька спреїв: для Підривника та Солдата.