Movies Movies
Get TF2 Now!

Крадіжка - це страва, подається холодною

12 серпня 2009 - TF Диктор

 



Я хочу подякувати вам за купу депеш з цінною інформацією про те, що Viaduct - це не перша «сніжна» карта в TF2. Але ще більшу подяку ви отримаєте, якщо перестанете їх відправляти.

Негайно.

Згідно з нашою внутрішньою політикою Антиплагіат, Corey Peters - людина, відповідальна за Viaduct - був примушений до видалення Hammer'а за допомогою нашої команди по забезпеченню безпеки. Після цього його жорсткий диск був розпиляний на дрібні шматочки (так само під наглядом нашої команди із забезпечення безпеки). Після чого самого Corey Peters'а теж розiдрали на дрібні шматочки за участю нашої команди по забезпеченню безпеки. В даний момент він знаходиться в операційній, де йому пересаджують життєво важливі органи. Я особисто прослідкую, щоб у нього видалили будь-які (краще всi) частини тіла, якими він користувався, працюючи маппером. Сподіваюся, що помилки такого величезного масштабу більше не повторяться.

Dhabih Eng - художник, який відповідає за Інноваційний і Раніше ніде не зустрічавшоговся Ефекта Сніжного Покрову у жанрі FPS (за його словами) - отримав догану. Під словом догану ми розуміємо відправлення в космос, де, за моїми словами, він знайде багато снігу. Автори рядків «перша карта в Team Fortress, на якій йде справжній снігопад» були замінені новими, більш кращими письменниками. (Вони знайшлися на диво швидко.)

Сподіваюся, я більше не почую нових скарг. Усі наступні листи будуть перенаправлені нашій команді по забезпеченню безпеки.

Цей пост дуже інформативний,

Адміністратор