Movies Movies
Get TF2 Now!

Кожен з Вас заслуговує на медалі!

22 травня 2009 - Erik Johnson


По-перше, невеликий нотаток: На дане оновлення ми включили стільки всього, що не встигли показати вам весь контент, так що, ми зробили Бонусну сторінку. До речі, наша команда з маркетингу отримала стільки ж веселощів з товаром на тематику Шпига і Мисливця, скільки й ми  створюючи оновлення. Не забудьте поглянути на весь цей скарб.
 




По-друге, ми хотіли б розповісти вам про нову систему отримання зброї, тому що ми отримуємо багато запитань по цiй темi.

Чому ми створили нову систему?


  • У поновлення для перших 4 класів ми прив'язували отримання нової зброї до набору досягнень. Наш намір полягав в тому, щоб усі гравці, врешті-решт, виконали досягнення, і було б весело пройти весь цей шлях. У деяких випадках ми проробили гарну роботу (Cnшмкий), а десь і погану (Медик). Після всіх класових оновлень, ми були розчаровані кількістю гравців, які отримали нову зброю, а так само, відгуки співтовариства були в цілому не сприятливі.

Що ми зробили після?

  • Останні кілька місяців ми працювали над тим, щоб Steam Cloud зберігав весь інвентар гравців. У кінцевому підсумку ми були готові застосувати нову систему отримання предметів. Нова система дивиться на кількість награного часу в TF2 і дає шанс знайти новий предмет з певним інтервалом. Це не гарантує миттєве отримання зброї, але дає гарний шанс. Ми прив'язали систему видачі предметів на кількості награного часу тому, що ми не бажаємо, щоб гравці набивали досягнення, підключаючись на «ачівмент-сервера». Грунтуючись на часі, ми отримуємо, що гравець який грає більше в TF2, має більше шанс на отримання нового предмету, ніж той, що грає менше.
Скільки мені потрібно буде грати, щоб отримати нові предмети?

  • Коли ми налаштовували систему, на перше що ми звернули увагу, була кількість часу який проводять гравці в TF2 щодня. Після цього, ми встановили мету, більшість гравців отримали приблизно 20 предметів за кілька тижнів гри. Якщо ви той, хто грає в TF2 багато - у вас є шанс отримати предмети набагато швидше. Впершi кілька годин після релізу вчорашнього оновлення, у нас були деякі проблеми, і система працювала не зовсім правильно.
Чи є який-небудь шлях отримання предметів прямо зараз?

  • Ми будемо вдосконалювати систему. У нас вже заплановано багато нових можливостей. Наприклад: - Обмін речей. Ось чому ви отримуєте дублікати предметів.

    - Надати можливість гравцям роботу системи під них самих, щоб вони могли грати безпосередньо на отриманням конкретних предметів.

    - Додати більше унікальних предметів, як шапки.

    Ми будемо працювати над цим, обкатувати систему, і поставимо мету випустити раніше, ніж оновлення для наступного класу, над яким ми також працюємо.