Movies Movies
Get TF2 Now!

Переможці конкурсу «Пропаганда»! 

16 грудня 2009 - TF2 Team


Незадовго до запуску конкурсу «Пропаганда» ми передбачається, що оцінювати роботи буде досить легко. Ви можете і не знати (адже це строго засекречена таємниця), але, як правило, у конкурсі відеоігри, вам надсилають всього близько 10 робіт. Сім з них відверто расистські. Дві інші - порнографія. Остання, незалежно від її якості, зазвичай і виграє.

Тим не менш, ваша активність повинна була бути в рази нижче, ніж ми думали, навіть з огляду на той факт, що всі ви безробітний і у вас немає більш цікавого заняття, ніж витрачати години свого реального життя, малюючи Арти, які віднімають у вас неймовірно багато часу, щоб отримати віртуальні призи. Ми не жартуємо: після закриття прийому робіт ми, в цілому, отримали 11.000 робіт, кожна з яких заслуговує свого місця в одному із замків Гейба Ньюела.

Насправді ж, поки ми перебирали гору робіт для вибору 1го, 2го та 3го місця (які ви зможете побачити нижче), нам не вдалося розподілити купу найбільш улюблених нам артов, і у нас є ще багато-багато призів. Тому, якщо ви не бачите своєї роботи нижче, то не думайте, що ви ще нічого не виграли. (Хоча, навряд чи ви зможете позмагатися з 11.000 робіт)

Перше місце
Унікальний ігровий предмет
50.000 очок Солдату

«ДАЙТЕ ЇМ Черевики» від акуратного Дж. Аксер



У деяких робіт нам подобалася картинка, але ми не звертали уваги на слоган. Інші добре виглядали, але в них не було того самого духу постера пропаганди. У третій же був вбивчий слоган, але на цьому вся привабливість їх арту закінчувалася. Постер «Дайте їм черевиком просто в фрукт» виконує свою мету тричі: він забавний, прекрасно виглядає і спонукає нас пнуть підривника в саме інтимне місце (нам не дають назвати його всі ці менеджери, адже вони самі прямо як ці великі інтимні місця).

Друге місце
Менш приголомшливий унікальний предмет
25.000 очок Підривники

«ЦЕЙ СИНІЙ ДИЯВОЛ» від радіактивно, як з пекла Амбера



Нам сподобався цей постер тому, що він виглядає як картина і вчить нас чомусь кожного разу, як ми дивимося на нього. Він повідомляє нам щось дуже глибоке про зло. Воно існує, воно погане. Зачекайте, нам потрібно допомогти. Дозволимо увійти сюди Джеремі Беннет і пояснити, чому цей постер нам сподобався: «Мені подобається ця сильна композиція у поєднанні з обмеженою синьою російської палітрою, акцентованою на червоному плямі. Це загадкова, повна сенсу, високо-оцінена данину пропаганді. "Ми згодні з ним.

Третій приз
Ще-менш-приголомшливий-ніж-два-інших унікальний предмет
10.000 очок Солдату

«Роблять вірно ДIЛО» від Джона Фрімана



Більшість робіт були задоволені добрими й світлими, і саме це нам у них подобалося. Цей постер нам сподобався за абсолютною протилежної причини: він не забавний. Він скоріше схожий на безбашенного придурка в законі. Нам не потрібні художники, щоб сказати, чому він такий великий. Подивіться на цього хлопця - він тільки що вбив 12 мужиків. Лопатою. Ми навіть і не думали, що буде хоч якийсь спосіб зробити це несмішним, але Джону Фріманом це якось вдалося, і тому він отримує приз за третє місце.

Як ми вже написали, ці щасливчики отримають унікальні призи, створені спеціально для них. Звичайно, ми скоро покажемо вам їх роботи. І не забувайте - після виходу оновлення буде ще більше переможців (і ще більше призів).