Movies Movies
Get TF2 Now!

Дякую, мій твердошоломний друже!

24 травня 2010 - Команда TF2




Після цілого року рабської праці, хлопці з Polycount відкрили свій новий комьюніті-сайт для художніх робіт по відеоіграм. Враховуючи, що ми за рік встигаємо зробити тільки один пост у блозі, ви можете зрозуміти, чому в нас одразу виникли сильні підозри, що вони використовують магію. Можливо, чорну магію. Я не буду втомлювати вас деталями, але, коротше кажучи, ми відразу ж побігли до його офісу, озброївшись святою водою і вогнем. Проте, поліцейські пояснили нам, що ми помилилися, потім змусили нас вибачитися перед цими чарівниками, а потім наказали не називати їх чарівниками.

Отже, щоб відсвяткувати цю чудову подію, ми вирішили об'єднатися з ними і запустити конкурс The Polycount Pack. Якщо ви - моделер, відправив свою роботу на сторінку Contribute, або новачок, що бажає поділитися важливою інформацією, то цей конкурс саме для вас.

І знаєте що: якщо ви не модеворкер, то вам навіть пощастило. Чому? Та тому що вам не потрібно взагалі що-не будь робити, а тільки сидіти і отримувати новий безкоштовний контент від невдах своїх друзів.

І пам'ятайте, якщо разом з вами на сервері грає творець з цих робіт, то не забудьте сказати йому спасибі!
(Після цього, звичайно, відразу стріляйте)