Movies Movies
Get TF2 Now!

А, ось так це я роблю!

15 липня 2010 - Robin Walker




Як звичайно, після невеликої затримки, ми раді повідомити вам, що повністю нездійсненне завдання вирішено: ми вибрали переможців на конкурсі Polycount. Ці п'ять щасливчиків отримають від спільноти TF2 багато теплих слів тоді, коли ми випустимо їх творіння в одному з оновлень. До нещастя (для них), ми збираємося дати їх речам якісь ігрові характеристики (можливо, що це вб'є всю суть гри), зіпсувавши всю їхню роботу нашими невдалими спробами домогтися майстерності в гейм-дизайні. Взагалі, вистачить вже базікати даремно, подивіться самі, хто ж виграв!

Переможці:
The Gasman (Палій)
Tank Buster (Солдат)
Special Delivery (Швидкий)
Croc-o-style (Мисливець)
Saharan Spy (Шпиг)



Інші новини: хлопці з CEVO тільки що черкнув нам, що тільки що відкрилася реєстрація на 6 сезон TF2 ліги CEVO З трьома дивізіонами, розділеними за рівнем гравців, CEVO є відмінним місце для киберспортивних матчів, навіть для початківців команд. Вони запрошували взяти участь і нас, в аматорській лізі, але ми б і пограли в ній, будь ми здатні так само вражаючими чітерами.

Зауважте: 4 кращі команди Північної Америки (Complexity, Blight-fanom, eMazing Gaming, Nexus) будуть битися на цих вихідних в Техасі, на LAN'e 6 сезону ESEA. Кращі CS: S і CS 1.6 команди також будуть на цьому змаганні http://www.Pwnage.tv буде висвітлювати всі 3 дисципліни.