Movies Movies
Get TF2 Now!

Слухайте!

30 червня 2010 - Robin Walker


Ви чуєте це? Цю дивну, лякаючу тишу? Це і є те, що називається затишшям перед бурею. Продовжуйте прислухатися ... Ви чуєте далеко гул? Це називається громом. Він буває тоді, коли буря вже близько.

Все це вказує тільки на одне: має статися щось велике. Той факт, що вся команда каже мені, що це всього-лише погода, і вона не може розмовляти зі мною, каже мені лише про те, що вони всі в цьому замішані. (А може бути і не тільки люди? Детальніше пізніше.)

Можливо, це що виходить скоро Polycount Pack, що змушує встати волосся на моєму потилиці дибки, а волосся у формі Австралії на моїй спині опасти, оскільки його вихід означає, що за два тижні нам доведеться вибрати найкраще, з того, що було відправлено на Polycount Contest. Радійте, що Ви - не один з нас, і що Вам не доведеться розбивати список цих чудових предметів з якоїсь ієрархії. Може бути, ми оголосимо, що вони всі розділили між собою перше місце.



А може це запуск Офіційної TF2 Wiki змусив погоду вибрати мене своїм емісаром на Землі? Розроблена адміністраторами неофіційною TF2Wiki, це прекрасне місце, щоб знайти все, що ви хотіли дізнатися про TF2, але боялися запитати у Google. Ви навіть можете допомогти проекту у розвитку. Якщо Ваші статті будуть корисні, погода зв'яжеться і з Вами теж. Можна навіть вказати, хто з Вашої команди не є реальною людиною. Тоді ми зможемо звірити свої записи.

А може бути, це щось зовсім інше ...