Movies Movies
Get TF2 Now!

Перший в історії потрійний набір оновлень!

10 березня 2011 - TF2 Команда




Стисніться, Селяни! Тікайте, бо вас налякав ронiн! Гадь-те у свої стародавні японські  труси з бамбука, феодальні воєначальники! Оскільки наближається небачене, на відміну від того, що Ви коли-небудь бачили! Пакет Сегуна - співпраця між Командою та спільнотою TF2, і тотальною війною: Сьогун 2 - спускається на Вас як сонце, що сходить! (Але навпаки.)

Шанувальники Японії! На відміну від інших оновлень, The Shogun Pack представляє товариство з трьома шляхами феодальних кланів, щоб повалити хитрого імператора. В вас вселяє страх результат? Вісім нових пунктів на тему Сьогуна для Вашого головного вбрання або  шиї. І, відповідно до теми, як це отримати. У Вас є три способи добути їх:

  • 1. Попередньо замовте Тотальну війну: Shogun 2 через Steam і отримайте всі вісім пунктів: . (Ви: "Це зриває бошку!")
  • 2. Купуйте всі вісім виробів в TF 2 Mann Co. Магазинi. (Ви: "Я не МОЖУ ВІРИТИ В ЦЕ! Я не буду ВІРИТИ ЦЬОМУ!") 
  • 3.Зберіть всі вісім пунктів за допомогою випадання в грi або за допомогою крафту. (Ви: "ХТОСЬ ВИКЛИЧТЕ ШВИДКУ! У мене СЕРДЕЧНИЙ ПРИСТУП! ВІД РАДОСТІ!")
Виберіть будь-який з трьох пунктів, щоб отримати Ваш шлях! Гг, або виберіть ВСІ три! (Фактично не робіть цього. - Юридичний Відділ TF2) Не важливо який вибір ви зробите, ми переконалися, що всі три були перевірені в отриманні Пакета Сегуна!