Movies Movies
Get TF2 Now!

Краще пізно, ніж ніколи

26 січня 2010 - TF2 Team


З останнім оновленням ми нарешті повністю усунули баг із стрибком-присідання Стрiмкого (Scout) - проблемою-«довгожителькою», яка змушувала ноги розвідника висіти в такому стані, наче їх щойно пропустили через м'ясорубку і повісили сушитися на вентилятор:



Гравці постійно запитували нас: "Серйозно, хлопці, чому ви все ще не виправили це?». Вся відповідальність за затримку прямо лежить на нашому аніматорi TF2, Метью Расселу, який займається виправленням помилок, на зразок тої, що описана вище. «Все це тому, що Метью Рассел занадто тупий, щоб виправити це? Чому Valve наймає кого-то, у кого в голові тільки трава, прямо як у коня? »- Типове питання, купу подібних яких ми отримуємо на свій емейл. «У Метью Рассела хвороба, яка змушує його лінуватися?» - Ще один приклад популярного питання. Безліч з листів приходять з вкладеним скріншотом Google Maps, на якому червоним кружечком обведений будинок Метью. Всі інші повідомлення можна назвати лише довгими, незрозумілими, або граматично невірними расовими образами.

На жаль, але більшість не знає, що цей «баг» і не баг зовсім, а результат незручного руху ноги, ураженої хворобою, нашого анімаційного актора, Справа Блюскіна, який живе з нею вже протягом більш ніж 10 років, що й змусило всю нижню частина його тулуба виглядати як шматки м'яса, пропущених через м'ясорубку. Чесно кажучи, Справ вже так довго є членом нашої родини тут, в Valve, що наша серцева доброта і чуйність просто не дозволяють звільнити його, не дивлячись на те, що його хвороба зробила його абсолютно жахливим в роботі. Говорячи ще чесніше, у нас просто б не вистачило сил для участі в словесної перепалки з юридичним відділом Valve, які заявляють, що ми не можемо ні під яким приводом звільнити Справа.

На щастя, іноді речі вирішуються самі собою краще, ніж якби ми їх вирішували самостійно. Цього ранку Справи збив автобус, і ось він, наш новий актор, швидкий, енергійний, і з хорошим кістяком - Філ. Проходить час, і ось ми вже з новим апдейтом, який нарешті вирішує проблему з подвійним стрибком-присідання у Cтрiмкого (Scout).

Поговоримо про новини, не пов'язаних з ногами. Наші друзі на TF2Maps.net тільки що завершили розширення для своєї Болотної Теми. Гляньте на неї і завантажте, прямо зараз.