Movies Movies
Get TF2 Now!

А ось i речі Мисливця

21 жовтня 2009 - Wade Schin

 

Робота над Left 4 Dead 2 трохи сповільнилася, і у нас нарешті з'явилася можливість виконати  давні обіцянки—зібрати всі вихідні файли моделей персонажів і викласти їх у відкритий доступ. Сподіваємося, що це дозволить вам проявити більше фантазії у створенні фанатських виробів. (Ми вже в передчутті.)


Також, ви просили викласти моделі і предмети з роликів «Meet The ...». Тому ми раді представити вам перший набір об'єктів з «А тепер панове Мисливец...» (зауважимо, що моделі зроблені тільки для фільму, і не були оптимізовані для використання на картах, так що ми вас попередили). Ось деякі з них.



Кемпінговий фургон
Схоже що фургон - це улюблений вид транспорту у Мисливцiв за головами. Ви помітили жарт у назві? Неймовірно тонкий гумор.



Таксофон
Адже так приємно почути голос рідної людини, якiй повідомляєте, що Ви - найманий вбивця.



Знак «Бійтеся пострілів в голову»
Мисливец вів тривалі переговори з міською адміністрацією, після встановлення цього знаку. Як же йому тепер виконувати свою роботу?



Кружка «Мисливец # 1"
На правах реклами.



Дідок
Після фургончика ми вирішили поставити що-небудь на панель приладів. Очевидно, що іграшка з великою головою була ідеальним вибором - інші роздуті і виступаючі частини тіла Мисливця явно не цікавлять.

Ще при розробці у нас була ідея помістити такі талісмани на рекламні щити. Хтось згадав пиво «Дідок», і іграшка з'явилася на світ.



Слово «абрикос» в термінології Мисливцiв означає довгастий мозок, таку собі «золоту мішень» в місці, де мозок і мозковий стовбур сходяться воєдино. Саме тому стариган тримає в руках пляшку з абрикосовим бренді. Але під час бета-тестування ніхто не міг зрозуміти, причому ж тут абрикос. Більше того, ніхто не розумів, що ж це за дідуган. (Невже Святий Микола?)

І тоді ми поміняли його на Цивільного - ескортний клас з Team Fortress Classic - модель, більш значущу для задротiв Team Fortress. Бета-тестери більше не думали про Миколая. Вони були впевнені, що це фігурка Адольфа Гітлера. Тому нам довелося змінити його вуса і прибрати червоні рукава. (мал. вище)



Відсилання до абрикосу, тим не менше, з'явилася у вигляді освіжувача повітря. (Тому що ми ніколи не відмовляємося від своїх божевільних ідей)

Всі ці моделі з'являться відразу ж після поновлення контенту Source SDK. Насолоджуйтеся!