Movies Movies
Get TF2 Now!

Скажи арiвiдерчi своїй головi, мерзотник!

2 квітня 2009 - Greg Cherlin

 

Минуло вже кілька тижнів з останнього запису. Так що ми помiркували що непогано б тут навести порядок. Наступне класове оновлення буде сфокусовано на Мисливцi (Sniper). Насправді це буде найбільше оновлення TF2 за весь час, з декількома новими картами і купою ігрових нововведень. Крім того, ми працюємо над іншим оновленням, яке повинно бути закінчено вперед Мисливця. Воно повинно включати деякий новий контент для всіх класів.

Оновлення для XBox 360 ще в стадії розробки. Ви, мабуть, дивуєтесь чому така затримка. Адже якщо контент на ПК вже готовий, то все що треба зробити - це «загнати» його в XBox. Оригінальна версія TF2 з Orange Box була дуже близька до ліміту пам'яті приставки XBox, і весь той додатковий контент, який ми планували, зіткнувся з цією проблемою. Ми потрапили на тернистий шлях, щоб укластися в цю межу, але на це пішло дуже багато роботи, і це те на що ми витратили велику частину свого часу. У той же час, ми збираємося оновити код, щоб виключити нечесні сервера зі списку.

Як і багато гравців, команда TF2 полюбила відео «Топ 10 кращих гравців тижня». Якщо ви ще не бачили, то ось: тиждень 1, і тиждень 2. Ми сподіваємося, що й третій вже на підході. Якщо б ми займалися цим, то ви, мабуть, побачили б третю частину вже в наступному році. Також можете подивитися на подвиги австралійського клану Mad Dogz.