Movies Movies
Get TF2 Now!

Огляд новин TF2

18 листопада 2009 - Команда TF2


Конкурс карт Payload Race і A / D CTF від TF2maps.net





Що станеться, якщо дати мапперам завдання зробити карту за шість місяців? Що, якщо ця картка «Payload Race» або ж переробленого з TF Classic режиму «Attack / Defend CTF»? Спільнота TF2maps.net вирішило з'ясувати це.


Доступна Тренувальне Мапа для TF2



Шукайте спокійне містечко, щоб потренуватися? Погляньте на tr_walkway, дуже зручну карту з нескінченними ботами, яких Ви можете використовувати для навчання або повторення неймовірної кількості оборонних і наступальних прийомів в TF2.


ETF2 виповнюється 2 роки

Європейської Лізі Team Fortress 2 нещодавно виповнилося 2 роки. Їх привітання:

  • «Не важливо, публічний чи це сервер, група друзів, що формує клан, або команда волонтерів, що намагається організувати матчі, онлайнові ігри крихкі та недовговічні. Тому, з великим ступенем смиренності ми ... пишаємося тим, що наші організаційні здібності можуть дозволити нам називатися найбільшою лігою TF2 у світі. »
Вітаємо з ювілеєм, хлопці!


Сакстон Гейл набрав перевагу над поштовою скринькою!



Ті з вас, хто прислав нам гроші з купоном з Журналу запеклого Негiдника, отримали чудову колекцію листівок від резидента Valve, австралійського силача, Сакстон Гейла.

Надіслані вами гроші були перераховані на рахунок благодійної організації Child's Play. Наш юридичний департамент дуже просить вас надалі не надсилати нам ніяких грошей (будь ласка, не піддавайтеся на фальшиву вигадану рекламу). Дружнього листа достатньо, щоб отримати від нас якусь безкоштовну штуковину.