Movies Movies
Get TF2 Now!

Пред-заказне божевілля!

2 листопада 2009 - Команда TF2

 



Ті, хто предзаказав Left 4 Dead 2 для PC в Steam (або  тi хто беруть участь у цій програмі продавців) тепер мають ексклюзивний доступ до важливої події яка могла ніколи і не трапитися. Вперше в історії зіткнулися два всесвіти ігор VALVe. Саме так: це Left 4 Dead / Team Fortress! Це не фанатська ідея. Це не сон! Персонажі Team Fortress 2 зможуть носити капелюх Білла з Left 4 Dead.

Якщо ви вважаєте що це просто маркетингові виверти, то це не так, у нас є історія яка виправдовує це: під час наукового експерименту з паралельними вимірами, Білл випадково залишив свою шапку у всесвіті Team Fortress.

Білл це десятий клас? Таємниця буде розкрита з часом, так що не розслабляйтеся. Чи отримайете ви можливість носити шапку Білла в TF2? Затримайте подих, а тепер видихніть, як це б зробив чемпіон, тому що ви перемогли і це відбудеться!

Навіть якщо ви ще не встигли зробити Гороскопи, покваптеся, щоб взяти участь у цьому шапку-історичну подію! Предзакажі Left 4 Dead 2 зараз і отримай свою шапку! (Також отримай знижку 10%.)