Movies Movies
Get TF2 Now!

А в тебе добре виходить, напарник!

18 березня 2010 - TF2 команда




У минулому ми вже використовували пропозиції від спільноти TF2. Тепер ми зробили ще один крок вперед: ми проаналізували ігровий контент, який був побудований безпосередньо спільнотою.

Оновлення TF2 сьогодні, включає в себе купу нових предметів і зброї, всі які були зроблені членами TF2 спів-товариства і завантажених на Contribute! сайт. У цілому якість представлених нам предметів є фантастичними, так що буде багато нового для наслідування. Відправники з цих пунктів знайдуть унікальні речі в своїх рюкзаках, незабаром вони зможуть показати всім свої унiкальнi предмети.

Це дійсно приводить нас (у Valve) в нiрвану. Виходячи з наших переконань, що основні розважальні продукти повинні бути послугами, ми постаралися збільшити безліч засобiв щоб наше співтовариство впливало на наші ігри, а також яким чином ми можемо винагороджувати Вас за це. З здійсненням функцій, на прохання гравців і картографів, нагороджуючи видатних членів комьюніті унікальними предметами, викуповуючи і включає в оновлення карти, створені гравцями і анонсуючи Portal 2 в ARG-стилі, ми намагалися залучити наших гравців на змагання, спрямоване на покращення нашої гри і їх спільноти.

Це оновлення являє собою наступний крок у цьому процесі. Кордон між розробниками та гравцями стає дуже розмитим, і думаю, що це гарна річ.