Movies Movies
Get TF2 Now!

Зараз підніму підніму цю гармату вище!

9 квітня 2010 - Tom Bui


Перед майбутнім оновленням хотілося б відзначити деякі фантастичні діяння спільноти, які ми отримуємо у немислимих кількостях, напевно про деякі ви вже знаєте. Якщо ні, то вас чекає бомба.




  • Майже мільярд або близько того людей (ми порахували) електронною поштою скинули нам посилання на дивовижний ролик Law Abiding Engineer. Якщо ви вже бачили це, то ви зрозумієте що ця робота йде пліч-о-пліч з офіційними роликами tf2, якщо ви не бачили цього тоді поспішайте оцінити роботу OneMoreUser.
  • Таємничий чоловік якій відповідає за Guard Dog update підняв нову планку на підроблені оновлення до божевільної висоти, його останній опус, підроблене Оновлення на інженера! Але Ми збираємося попередити вас заздалегідь: все, що ми врешті-решт насправді придумаємо, ймовірно не буде так круто, як "Chicken cannon".
  • Талановиті люди відповідаючи за Gang Гаррісон тільки що випустили версію 2.2. З нововведень: переробили зброю, включили нові режими гри, меню і Huds, воно досить значно краще, ніж у TF2. З недоліків можна відзначити повну відсутність головних капелюхів. Але гадати не треба, ми знаємо хто тут реальний профі. Завантажите швыдко версію 2.2, і нехай вони знають, наскільки ви хочете собі химерне головне вбрання. Це було науково доведено, що капелюхи можуть поліпшити будь-яку гру, вони роблять людей вище.


  • Тепер трохи далі, якщо ви ще не грали в Great Class Dash (Dylan 'Steaky' Лоні), ви повинні схопити його відразу ж.
  • Спільнота Fortress у відстеженні, продовжує робити все набагато краще, ніж ми в командi TF2. Нам дуже сподобалась їхня остання Moments of Glory, тому що інженер в Riki's engineer moment нагадує про те, що найбільш застрашливі гравці, або інженери або австралійці (зазвичай обидва).
  • ETF2L скликають всіх на свій турнір Highlander Community Challenge. Це буде веселе змагання, яке націлене на залучення людей у веселі кіберспортивні гри. Якщо вам здається, що ви зможете перемогти будь-якого на паблік-сервер, то для вас це буде відмінною можливістю взяти участь у більш складному змаганні. Також ми дали можливість нагороджувати ETF2L гравців медалями (ігровими) за участь у змаганні. Всі знають, що існує лише одна річ, що цінують більше, ніж відмінна капелюх - це відмінна капелюх з медаллю. Це не вигадка. Це факти.



  • Нам сподобалася і М'ясорубка TF2 і L4D, особливо «товкаюча віз». Якби він тільки додумався до того, щоб надягати на всіх зомбі медалі і капелюхи, то це була б краща карта у світі.