Movies Movies
Get TF2 Now!

Ваш Mac! Питання Відповіді

9 березня 2010 - TF2 команда




Вчора ми оголосили, що Стiм, і всі наші ігри Source Engine будуть перенесенi на Mac. Дзвін занадто хороший, щоб бути правдою? Ну, думаю, що: Це і є правда! Іноді в житті так буває. Погані новини в тому, що ми тільки що за-бомбили правдою ваш насилу отриманий детектор брехні до повної непрацездатності, і ви швидше за все витратите всі свої гроші на чергову спам-лотерею, лист про яку просочиться через ваш фільтр. Тим не менше, Cтім на Mac!

Так як ми отримуємо дуже багато листів з проханням відповісти на одні й ті ж питання, ми порахували що простіше на них відповісти тут:


Запитання: У мене є TF2 на ПК. Чи повинен я купити його знову для Mac?
Відповідь: Ні. Якщо у вас є TF2 на ПК, ви володієте TF2 і на Mac (і навпаки). Вам не доведеться купувати гру двічі. Крім того Стiм автоматично візьме конфігурації налаштувань користувача та спреїв на ваш Mac.

Запитання: Це що жалюгідна пародія імітує версію TF2 в емуляції ПК на MAC?
Відповідь: Ні! Як ти смієш! Mac користувачі не отримують емуляцію гри. TF2 буде працювати на рідній OSX, як Game Boy для дорослих.

Запитання: Хм, це все звучить досить добре. Але б'юся об заклад, я не можу грати з друзями, які є власниками Макiв, коли я граю на ПК.
Відповідь: Mac і PC користувачі грають разом, на тих же серверах. Ми не створюємо два окремих всесвіти. Це буде одна велика, щаслива родина, із закривавленими гарматами і нескінченною боротьбою за захоплення точок.