Movies Movies
Get TF2 Now!

Це гарний день, щоб бути гігантською людиною

15 квітня 2010 - Команда TF2




Тут, в Valve, нам подобається грати в чужі ігри, тому що, по-перше, не ми їх вигадали, і по-друге, вони цікавіші наших. Особливо цікавіші вони тим, що в іграх інших компанії не бігають Палії на ім'я Ерік Сміт, котрий день за днем робить нас нещасливими (до відома, такі плюшки, як «додаткове очко за вбивство про елементи світу атакою стисненим повітрям» з'являються в грі лише завдяки Еріку; йому, бачте, мало вбивати нас за допомогою кнопок W + M1, от він і винаходить все більш зухвалих засоби набирати Фрагі.).

Виявляється, ми не самотні й розробники інших ігор теж грають в наші. У торішньому турнірі студій гравці з команди Telltale Games' стільки разів вбили нашого Едріана Файнола, що він втік під безглуздим приводом «забрати звідкись своїх дітей» і на цілу годину замкнувся у своїй машині. Після гри ми вирішили як-небудь зібратися ще раз і зробити разом що-небудь круте, адже їм дуже подобається грати в ТФ2, а нам - грати в їх ігри до релізу.

І сьогодні ... тра-та-та-там-та-дам, сьогодні настав такий день. Ми поспішаємо відзначити вихід першого епізоду - The Devil's Playhouse, з нової серії пригод Сема і Макса, The Penal Zone і даруємо всім тим, хто купить гру протягом тижня цілих три нових предмета в ТФ2.

Все вірно - всього один тиждень. Повторюється ситуація з медалями Солдата, тільки цього разу ви не зможете сказати, що проспали. Нові предмети:

Відрубана голова Макса


  • Не кожен день розробник гри підносить нам відрубану голову улюбленого персонажа. Але ми не скаржимося. Вона зручна і не дає поту залити очі в гарячці бою. Хороший привід замислитися, кого б ще використовувати як костюма.

Пістолет Макса

  • Хто відмовиться постріляти з улюбленого знаряддя вбивства мультяшного кролика-психопата? Напевно, багато хто, коли дійде до справи. На щастя, ці добропорядні громадяни без кримінального минулого, з бездоганною кредитною історією і невеликими моральними вадами навряд чи грають у ТФ2. А значить, нам дістанеться більше пістолетів кроликів-вбивць.

Револьвер Сема

  • З вигляду це звичайний револьвер, поки не зрозумієш, що з його допомогою говорить собака розкриває злочини. Чи багато злочинів розкрив ТВІЙ пес? Та й гармата у нього так собі. Ми б могли ще довго розхвалювати цей пістолет, ось тільки від цього твій пес не стане менш відстійних.
Такі справи, хлопці. Бігом у Steam і ласкаво просимо на «Зону» (ні, ми уточнили, це назва гри, а не те, що можна подумати).