Movies Movies
Get TF2 Now!

Дякую, що не заважав цілитися, мерзотник

21 квітня 2010 - Erik Johnson




Сьогодні ми вносимо кілька значних змін в нашу систему випадіння предметів.


  • Раніше ми встановлювали випадкові інтервали між отриманням предметів, щоб побачити, чи отримаєте ви його. Тепер же ми встановили випадкові значення того, коли ж вам випаде наступний предмет. Ви будете отримувати предмети приблизно через встановлений час. Ми отримали купу претензій від гравців, які не отримували предмети тижнями. Тепер це виправлено.
  • Ми істотно збільшили частоту випадіння предметів в порівнянні з попереднім інтервалом.
  • Тепер існує ліміт часу гри на тиждень, перебуваючи в межах якого Вам будуть випадати предмети. Перевищивши ліміт, ви не будете отримувати предмети. Ліміт трохи не точний, але якщо ви граєте годину на день або близько того, то все добре. Частина вашого не-зіграного часу (залишок до кордонів ліміту за часом) перенесеться на наступний тиждень, тому, якщо ви граєте не кожен день, то у вас теж буде все добре.
Що від цього відбудеться? Ось невеликі висновки:


  • Якщо ви iдлот, то ви будете отримувати менше предметів, ніж випадало вам до цього. Вибачте. З іншої (гарної) сторони тепер у вас буде менше причин для ідла, тому що ви не зможете отримувати більше предметів в порівнянні зі звичайними гравцями.
  • Кожен гравець буде отримувати предмети з більшою частотою.
Ми все ще думаємо над тим, як би ви самі могли впливати на свій Коефіцієнт випадіння предметів. На форумах гравці постійно запитують, чому б нам не прив'язати систему до ігрової статистики (позиція в таблиці гравців, кількість вбивств і т.д.). Але багато хто розуміє, що якщо ми і зробимо так, то ідл-сервера просто перетворяться на сервера із запущеним плагіном, який буде генерувати вбивства, смерті і т.п. (Як це вже було в оновленні «Війна»)

Введення будь-якого лічильника ваших ігрових результатів виллється у появу спеціальних карт, тактик і всього іншого, для того, щоб гравець зміг підвищити свій шанс на випадання предмета. Ми дуже сильно не хочемо цього. Коли ти граєш, то ти можеш грати так, як тобі заманеться. Якщо ти обожнюєш карти з візком, то ти можеш грати на них, не турбуючись про те, що ти отримуєш менше предметів, ніж хлопці, що грають на аренах. Творцям карт не треба турбуватися про випаданні предметів на їх дітища, також як і власники серверів можуть налаштувати свій сервер як завгодно, не думаючи про те, що та чи інша установка може знизити шанс випадіння предметів у гравців на цьому сервері. Під Загалом, хоч це і далеко не ідеально, не зв'язуючи шанс випадіння предметів з вашими ігровими результатами, ми майже не погіршуємо задоволення від гри.