Movies Movies
Get TF2 Now!

Мої правила

2 липня 2010 - TF2 Team


Після анонсування Team Fortress 2 на Mac ми отримали, м'яко кажучи, тисячі листів від більш ніж 7 осіб, які бажали дізнатися, як комікс про Apple міг вписатися в історію TF. Чи правда, що Сакстон Хейл купив Apple? Чи може тепер кулеметник стріляти електронними повідомленнями? Що це за загадкова персона в кінці коміксу? І чому юристи Valve наполягають на тому, щоб ця персона залишалася невідома публіці?

Хороші питання. Їх було цілком достатньо, щоб, почувши їх, наші сценаристи впали в таке заціпеніння, яке буває лише у тварин, коли вони переходять через дорогу і несподівано помічають пару негайних фар прямо біля їх носа. Під страхом втрати роботи, намагаючись відшукати відповіді на наші запитання в інтернеті, вони все ж таки знайшли їх.

Судячи з усього, комікс з Apple не був значущим. Вважайте його за «рекламу». Потім уявіть, що ви видаляєте лапки зі слова «реклама», адже це і правда реклама! «А, тепер-то я зрозумів», скажете ви. На випадок того, якщо ви все ще не зрозуміли, наведемо інший приклад: уявіть, що Team Fortress - це Геркулес. Всі наші класові поновлення були б подвигами Геркулеса: вбивство горгони або скидання злого короля в надра вулкана, неважливо. А оновлення для Mac було б тим днем, коли Геркулес насолоджувався котлетами по-київські в одному популярному ресторані.



Через те, що цей запис сильно ранить найбільш затятих шанувальників Team Fortress - наших сценаристів - ми даємо їм шанс «по уявних» (це їхня слово) в епічно історії про інженера, що зачіпає три покоління.