Movies Movies
Get TF2 Now!

Оновлення інженера: день перший

6 липня 2010 - TF2 Team




Ті з вас, хто провів цей тиждень, дріфтуя на своїх машинах в Токіо або змагаючись в реп-битвах (чи що там всі роблять, коли кудись їдуть на вихідні), зараз, ймовірно, відчувають себе цілком добре. А що ви скажете про свої заняття в кінці дня? У вашій голові залишиться лише пара спогадів про те, як спритно обганяли ви противника. А 25 освічених людей, які вирішили залишитися вдома і займатися крафтінгом, отримали чудові нові ультра-рідкісні золоті ключі, які вони можуть залишити в себе. На вихідні? Ні. Назавжди. З'їли, гонщики? З'їжте все.

На щастя для вас, невдахи без ключів, ви можете знайти ще один з 75 золотих ключів   при плавкі предметів протягом всього цього тижня *. Крім того, ми поступово будемо показувати вам нову зброю інженера (перше з яких, Прикордонне правосуддя,   ви можете побачити вже зараз) аж до четверга **, коли нарешті настане кульмінація поновлення інженера «якого-ви-так-довго-чекали» !

*Врахуйте, що ми відключили сплавка предметів за рецептами Витяг і очищеного металу. Ці рецепти знову стануть доступні відразу ж після виходу оновлення інженера.

**Також прийміть до уваги, що ключі можна буде знаходити до тих пір, поки не буде знайдений сотий ключ. Не існує якогось ліміту на кількість знайдених ключів в день, система випадіння цього ключа спланована так, щоб у всіх жителів планети (через різницю в часових поясах) був шанс отримати золотий ключ. Через кожні 25 ключів (з отримання 25, 50, 75 і 100 ключів) ми будемо публікувати ще трохи інформації про оновлення інженера.