Movies Movies
Get TF2 Now!

Саме про це я й кажу!

27 січня 2009 - Robin Walker


Ми тільки що закінчили роботу над Стрiмким (Scout) і вже перейшли до дизайну та програмування наступного оновлення. Зброя і досягнення вибрані і вбит цвяхами, залишилося тільки доробити зображення для них. Наша звичка робити оформлення в самому кінці роботи припала до речі, тому що ми перепробували величезну кількість альтернатив для Розпилювача (Scattergun). В умілих руках Стрiмкий був набагато сильніше, ніж в руках новачка, тому ми дуже довго працювали над балансом. Але про це трохи пізніше.

А зараз ми відповімо на кілька частих питань:

«Коли вийде нове оновлення (не для Стрiмкого)?»


  • Вже завтра ми хочемо випустити оновлення, що виправляє багато багів і експлойтів. А наприкінці цього тижня ми сподіваємося випустити оновлення, яке вплине на картину зміни зброї. Різницю можна буде помітити, якщо ви вирішите пограти з різних комп'ютерів, оскільки тепер інформація про набір зброї буде зберігатися в Steam Cloud. І тільки після цього ми будемо готові випустити оновлення для розвідника.

«Чому ви змінили анімацію пострілу кулемета, яку можна побачити в ролику Meet the Heavy?"

  • Ця анімація була одним з ранніх ефектів ігри, яка була зроблена до нової системи. Після додавання нових ефектів ми вирішили, що такі незграбні мультяшні анімації не підуть грі на користь, тому що чіткі края різко контрастували з рештою стилiзацiею TF2 і гравцями. Тому ми зробили ефекти більш м'якими, ніж були до того, щоб вони не порушували і без того насичений візуальний стиль.

«Чому мені слід використовувати Наташу? Чи правда, що вона завдає тільки 66% шкоди, а не 75%? »

  • Ви маєте рацію, тут був присутній баг, який змушував втрачати 0,75 очок утрати від кожної кулі. А так як Наташа випускала величезна кількість куль, то і різниця ставала помітною. Завтрашнє оновлення це виправить і трохи збільшить час уповільнення. Наші тестери з радістю повідомляють, що нова Наташа дуже зручна для відстрілу натовпів Розвідників, що бігають з новою зброєю..

«Чому Снайпер не схожий на австралійця? Хіба серед розробників TF2 нема австралійців?»

  • Так, Снайпер дійсно не схожий на австралійця. Його промова більше схожа на англійську, ніж на австралійську, актор якiй озвучив Снайпера, насправді є англійцем, що говорить з австралійським акцентом. Чому ми не зробили його більш автентичним? Тому що вирішили зробити його настільки австралійцем, наскільки підривника - шотландцем, а Медика - німцем.