Movies Movies
Get TF2 Now!

Гей ти, у касці. Відмінна робота!

10 грудня 2008 - Robin Walker


Хоч ми і трохи затрималися, але краще пізно, ніж ніколи. Отже, через пару днів вийде оновлення, в якому ви побачите нові можливості Інженера і Шпигуна, а також декілька невеликих змін.


  • Телепорт інженера тепер можуть бути поліпшені до 3 рівня. З підвищенням рівня зменшується час перезарядки.
  • Раздатчкікі інженера тепер можуть бути поліпшені до 3 рівня. З підвищенням рівня вони лікують і дають метал швидше.
  • Шпигуни тепер можуть відновлювати невидимість підбираючи зброю і набої.
  • Ми додали систему частинок і зміни в інтерфейсі для відображення таких речей, як смерть від критичного пострілу і збільшення здоров'я понад норму, а також зробили кілька нових іконок для Медиків, яких кличуть на допомогу.
Ці зміни - всього лише покращення в балансі, і виправлення деяких неточностей, не більше того. До глобальних змін ми перейдемо трохи пізніше.



І поки все це тестується, ми відповімо на кілька запитань, що прийшли по електронній пошті:


  • Наступне Глобальне оновлення буде для розвідника. Одна з головних цілей - зробити його більш корисним на таких картах як Goldrush і Dustbowl. Якщо у вас є які-небудь ідеї - напишіть про них на нашому TF2 форумі, і ми обов'язково їх прочитаємо.
  • Ми активно працюємо над оновленням для XBox 360, яке буде містити всі зміни, що вийшли на PC цього року. Точна дата виходу з'явиться трохи пізніше.
  • Ми також працюємо над додатками деяких поліпшень двигуна Left 4 Dead в двигун TF2. Це не означає повну заміну двигуна. Тобто ми додамо тільки частина змін (наприклад поліпшення продуктивності на багатоядерних системах). Деякі можливості не можна додати без відключення підтримки DirectX 8, а ми до цього ще не готові.