Movies Movies
Get TF2 Now!

Важливий Фінансовий Рапорт

30 жовтня 2009 - Команда TF2


Пам'ятайте вчора, коли Team Fortress 2 продавався за математично-майже-нульовою сміхотворною ціною в 2.49 $? Судячи з наших рахункiв, ми збанкрутували. Хай нам Грець, про що ж ми думали до цього? Як би там не було, у безнадійній спробі зрушити цифри, виправити недолік, і врятувати нашу компанію, TEAM FORTRESS 2 ТЕПЕР ПРОДАЕТСЯ ЗА 2.50 $ ДО 19:00 PDT! Пенні з небес!

«ПФФ», подумаєш ти, «Я вже встиг купити собі копію."

Ну звичайно, але ти, мабуть, зовсім забув про додаткові копії для подарунків? Дякуючи Steam системі подарунків - у тебе тепер є така можливість.
Ось і найкраща частина: ти можеш купити кілька штук за 2.50 $, і коли настане час відкривати твоїм людям похилого віку подарунки, TF2 вже знову буде коштувати 19.99 $. Вони подумають, що ти витратив майже на 700% більше, ніж насправді! Виходить, ти крадеш у нас ігри і брешеш своїм людям похилого віку! Це чудовий злочин!

І оскільки ми божевільні, можете передбачити, що ближче до грудня, ми будемо продавати Team Fortress 2 за 600 доларів. Навіть більше! Хто знає? О БОЖЕ, ЙДИ КУПУЙ ПОДАРУНКИ!